×
Kanaa pannulla etelän tapaan
• 4 broilerin rintafilettä
• 1 siivutettu sipuli
• 1,2 dl siivutettuja sieniä
• 1,2 dl raastettua mozzarellajuustoa
• Suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Ruskista kanaa toiselta puolelta keskilämmöllä 10 minuuttia.
2. Käännä kana ja lisää sipulit ja sienet, peitä kannella.
3. Paista vielä 10 minuuttia tai kunnes kana on kokonaan kypsää.
4. Poista kansi ja lisää raastettu juusto. Sulata juusto laittamalla ruoka esilämmitettyyn uuniin 175 asteeseen 3 minuutiksi. 
Sitruunalohi parsan ja hollandaisekastikkeen kera
• Lohifile
• ½ sitruunan mehu
• ½ sitruuna siivutettuna
• parsaa 
• Suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Paista lohifilettä pannulla keskilämmöllä nahkapuoli alaspäin. Anna ruskistua 3–4 minuuttia.
2. Käännä lohi ja lisää parsa. Lisää sitruunaviipaleet ja sitruunamehu. Peitä ja paista vielä 3–4 minuuttia.
3. Siirrä lohi ja parsa lautaselle mutta jätä mehu pannulle seuraavaa vaihetta varten. 

Hollandaisekastike
• 1,2 dl sitruunamehua
• 3 kananmunan keltuaista
• 56 g voita

1. Jätä lohiliemi- ja sitruunamehuseos pannulle alhaisella lämmöllä.
2. Lisää loppu sitruunamehu ja voi. Kuumenna, kunnes voi sulaa.
3. Lisää munan keltuaiset ja sekoita noin 2 minuuttia, kunnes seos paksuuntuu. Tarjoa kuumana lohen ja parsan kera. 

Kokonainen kana
• 1,4–1,8 kg:n kokonainen kana (sisäelimet poistettuna)
• 1,2 dl pilkottuja perunoita
• 1,2 dl pilkottuja porkkanoita
• 1,2 dl pilkottua selleriä
• 1,2 dl siivutettua sipulia
• Suolaa ja pippuria maun mukaan
• 3 timjamin oksaa
• 1 rosmariinin oksa

1. Lämmitä uuni 190 asteeseen.
2. Laita vihannekset Flavorstone Deep Deluxe -paistinastian pohjalle. Aseta kana kokonaisena kasvisten päälle.
3. Paista uunissa ilman peitettä 1 tunti tai kunnes kanan sisälämpötila on vähintään 82 astetta.
4. Ota ruoka uunista ja valele kanaa astiaan tippuneella rasvalla. 
Simpukat valkoviinikastikkeessa
• 900 g simpukoita
• 0,6 dl silputtua sipulia
• 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
• 2 rkl voita
• ½ sitruuna puristettuna
• 2,4 dl valkoviiniä
• tuoretta persiljaa

1. Kuumenna Flavorstone Deep Deluxe -paistinastia keskilämmöllä.
2. Sulata voi ja ruskista sipuli ja valkosipuli. 
3. Kun sipulit ovat muuttuneet läpikuultaviksi, lisää simpukat ja valkoviini. Sekoita ainekset keskenään, peitä ja paista noin 3 minuuttia, kunnes simpukat aukeavat.
4. Koristele persiljalla maun mukaan. Tarjoa leivän kera.  

Naudanlihastroganoff
• 340 g keitettyjä munanuudeleita
• 450 g naudan jauhelihaa
• ½ sipuli hienonnettuna
• 2,4 dl siivutettuja sieniä
• 0,6 dl voita
• 2,4 dl maitoa

1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli keskilämmöllä Flavorstone Deep Deluxe -paistinastiassa. Kaada rasva pois paistinastiasta.
2. Lisää sienet ja voi. Paista, kunnes voi sulaa ja sienet pehmenevät.
3. Lisää maito ja munanuudelit. Sekoita ja keitä vielä 2–3 minuuttia. 
Aamiaismunakas
• 4,8 dl raastettua perunaa
• 4 munaa
• 2,4 dl maitoa
• 1,2 dl eriväristä paprikaa
• 1,2 dl sipulia
• 230 g ruskistettua kalkkunamakkaraa
• 1,8 dl raastettua cheddarjuustoa
• Oliiviöljyä
• Suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Kaada Flavorstone Deep Deluxe -paistinastiaan oliiviöljyä niin, että astian pohja peittyy. Kuumenna öljyä keskilämmöllä. Rukista perunoita 10 minuuttia kummaltakin puolelta.
3. Sekoita erillisessä kulhossa munat ja maito.
4. Kaada paistinastiaan munat ja lisää paprikat, sipulit, kalkkunamakkara ja juusto. 
5. Paista uunissa 1 tunti.  

Naudan patapaisti
• 1,4 kg naudan pyöröpaistia
• 1,2 dl siivutettua porkkanaa
• 1,2 dl kuutioitua perunaa
• 0,6 dl siivutettua sipulia
• 1,2 dl jauhoja
• 2,4 dl naudanlihalientä
• Suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Lämmitä uuni 160 asteeseen.
2. Mausta ja ruskista paisti joka puolelta Flavorstone Deep Deluxe -paistinastiassa.
3. Sekoita lihaliemi ja jauhot.
4. Lisää porkkanat, perunat ja sipulit.
5. Aseta pyöröpaisti vihannesten päälle.
6. Paista uunissa 2–3 tuntia tai kunnes paisti hajoaa haarukalla. Valele silloin tällöin paistinastiaan tippuneella liemellä. 
Pihvi
• (2) 230 g New Yorkin Strip Loin -ulkofileepihviä
• 2 rkl oliiviöljyä
• 2 rkl koshersuolaa
• 2 rkl rouhittua mustapippuria
• 4 rkl voita

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Kuumenna paistinastia liedellä korkealla lämmöllä.
3. Taputtele pihvit kuivaksi, sivele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
4. Ruskista pihvit kummaltakin puolelta (noin 2 minuuttia per puoli)
5. Laita kunkin pihvin päälle 2 rkl voita ja paista pihvejä uunissa, kunnes niiden sisälämpötila on saavuttanut halutun kypsyystason: – Raaka 55° – puoliraaka 60° – puolikypsä 65° – kypsä 74°
6. Anna pihvien levätä 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.